Sajtóközlemények

Sikeresen befejeződött a Kunráth Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola fejlesztése

2018/09/26

A projekt keretében megvalósult az intézmény Mártírok út 19. szám alatti telephelyén egy energetikai korszerűsítés, amely által az épület üzemeltetésének költséghatékonyabbá tétele érdekében az iskola külső és belső nyílászáróit kicserélték és a tantermek fa parkettáját felújították. Az iskola székhelyén a Mártírok út 23 alatti épületben a földszinti és 1. emeleti vizes blokkok teljes körűen felújítására kerültek. Valamint az udvari futópálya rekortán gumi burkolatot kapott. A diákok színvonalasabb szabadidejének eltöltésére az iskola udvarán egy közösségi teret alakítottak ki. Az oktatás korszerűsítésére új bútorokat, illetve a természettudományos tantárgyakhoz új szemléltető eszközöket kapott az iskola.

A fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy az intézmény megelőzze, illetve csökkentse az intézményi tanulói lemorzsolódást, a végzettség nélküli iskola elhagyást. A projekt nemcsak a diákok életét befolyásolja pozitívan, de a pedagógusok számára is megteremti a méltányos oktatási feltételeket.

Projekt azonosító:EFOP-4.1.3-17-2017-00322

Megvalósítási időszak: 2017.10.01-2019.01.31

A projektről bővebb információt a http://altisk-jszandras.jbtk.hu/ oldalon olvashatnak.

További Információ kérhető:

Kudelka Lívia – pályázati referens

Telefonszám: 06-57-795-215

Email: livia.kudelka@kk.gov.hu

Nyitó rendezvény

Újabb sikeresen elbírált EFOP-os pályázatról számolt be a Jászberényi Tankerületi Központ. Október 13-án, a jászszentandrási Kunráth Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, az intézmény projektmegnyitó rendezvényén ismertette az elnyert közel 40 millió Forint sokrétű, hasznos és fejlődést segítő felhasználását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük