Sajtóközlemények

Sikeresen befejeződött a Kunráth Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola fejlesztése

2018/09/26

A projekt keretében megvalósult az intézmény Mártírok út 19. szám alatti telephelyén egy energetikai korszerűsítés, amely által az épület üzemeltetésének költséghatékonyabbá tétele érdekében az iskola külső és belső nyílászáróit kicserélték és a tantermek fa parkettáját felújították. Az iskola székhelyén a Mártírok út 23 alatti épületben a földszinti és 1. emeleti vizes blokkok teljes körűen felújítására kerültek. Valamint az udvari futópálya rekortán gumi burkolatot kapott. A diákok színvonalasabb szabadidejének eltöltésére az iskola udvarán egy közösségi teret alakítottak ki. Az oktatás korszerűsítésére új bútorokat, illetve a természettudományos tantárgyakhoz új szemléltető eszközöket kapott az iskola.

A fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy az intézmény megelőzze, illetve csökkentse az intézményi tanulói lemorzsolódást, a végzettség nélküli iskola elhagyást. A projekt nemcsak a diákok életét befolyásolja pozitívan, de a pedagógusok számára is megteremti a méltányos oktatási feltételeket.

Projekt azonosító:EFOP-4.1.3-17-2017-00322

Megvalósítási időszak: 2017.10.01-2019.01.31

A projektről bővebb információt a http://altisk-jszandras.jbtk.hu/ oldalon olvashatnak.

További Információ kérhető:

Kudelka Lívia – pályázati referens

Telefonszám: 06-57-795-215

Email: livia.kudelka@kk.gov.hu

Nyitó rendezvény

Újabb sikeresen elbírált EFOP-os pályázatról számolt be a Jászberényi Tankerületi Központ. Október 13-án, a jászszentandrási Kunráth Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója, az intézmény projektmegnyitó rendezvényén ismertette az elnyert közel 40 millió Forint sokrétű, hasznos és fejlődést segítő felhasználását.